موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان       بانک اسناد و قراردادهای حقوقی

0 امتیاز
801 بازدید
در ارز دیجیتال - پول الکترونیکی توسط
سلام ، وقت بخیر ،

مدتی پیش در یکی از پیج های اینستاگرام آگهی پیجی را دیدم که با تعداد فالوور نسبتا بالا و پیج موجه از نرخ های مناسبی جهت خرید ارزهای دیجیتالی مانند بیتکوین برخوردار بود.

منتها سقف فروش برای مشتری تعیین کرده بودند و حداقل میزان فروش به ایشان مبلغ ۲ میلیون تومان ارز دیجیتال بود ولی نرخ بسیار مناسب خرید داشتند.

شماره تماس و یا ادرسی هم در پیجشون درج نشده بود.

متاسفانه در اون روز به نقدینگی ریال احتیاج داشتم و مایل بودم مقداری از ارز دیجیتالی که از قبل تهیه و نگهداری کرده بودم به ریال تبدیل کنم ، بدنبال مناسب ترین نرخ جهت فروش بودم که اتفاقی اگهی ایشان را در اکسپلور اینستاگرام دیدم ، بدلیل فالوور بالا به ایشان اعتماد و در دایرکت شماره کیف پول برای بنده جهت واریز مقدار مشخصی بیتکوین ارسال کردند که حدودا ۴ میلیون تومان ارزش داشت.

برای ایشان همان مقدار بیتکوین تعیین شده را به حساب کیف پولشان منتقل کردم و شماره تراکنش در بلاکچین را برایشان فرستادم و شماره کارت هم جهت انتقال وجه معادل ریالی ارز ارسالی برایشان ارسال کردم، پس از چند ساعت که به بنده خبری ندادند مجددا پیام دادم که عنوان کردند هیچگونه ارزی به حساب ایشان واریز نشده است و مجددا مدارک ارسال ارز دیجیتال را خدمتشون ارسال کردم و اصرار کردم که مجددا بررسی کنند ، مجددا پس از چند دقیقه پیام دادند که ارزی از جانب بنده دریافت نکردند ، و پس از پیگیری بیش از اندازه من ، حساب بنده را بلاک کردند.

همچنان پیجشون فعاله و با یه اکانت دیگه مجددا پیام دادم که بازهم بلاک کردند.

خواهش میکنم بفرمایید که ایا امکان ردگیری ایشون از طریق پیجشون که هنوز فعال هست وجود دارد ؟؟؟

همچنین پیام های خودشون را پاک کردند ولی من قبل از پاک کردن پیام ها ازشون اسکرین شات تهیه کردم ،ایا میتونم با این مدارک علیهشون شکایت طرح کنم و صد درصد میشه پیجشون رو ردگیری کرد که به پولم برسم ؟؟ اگر امکانش هست لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید که جهت طرح شکایت اقدام کنم.

خیلی ممنونم.

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط

سلام

چنانچه اطلاعات مشهودی برای شناسایی مدیران پیج مزبور وجود نداشته باشد، انجام این امر مستلزم استعلام از اینستاگرام خواهد بود. لیکن شرکت هایی نظیر فیسبوک (مالک اینستاگرام) و گوگل و تلگرام، الزامی برای پاسخگویی به استعلامات دستگاه قضایی ایران ندارند.

فقط اسکرین شات هایی که توسط افسر پلیس یا کارشناس رسمی دادگستری رویت و تایید شده باشد، در دادگاه دارای ارزش اثباتی خواهد بود. فلذا اگر ادله اثباتی جرم از بین رفته باشد، احتمال به نتیجه رسیدن شکایت نیز کمتر خواهد شد.

بهرحال توصیه میشود نسبت به طرح شکایت کیفری اقدام فرمایید

سوالات مشابه

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی در حوزه فضای مجازی Borhan2

سلام! اینجا مکانی برای پاسخگویی به سوالات حقوقی شماست. لطفا سوالات خود در حوزه جرایم فضای مجازی, استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی, مالکیت فکری و کپی رایت, قراردادهای فناوری اطلاعات، ثبت اختراع و علایم تجاری و غیره را در این سایت مطرح نمایید.

سایت موسسه: www.cyberlaw.ir

تلفن موسسه : 88610340

فکس موسسه : 88628135

ایمیل : info @ ictlaw.ir

رزرو وقت مشاوره حضوری: 09120136257

مشاوره حقوقی

دسته بندی ها

دانلود نمونه شکایت کیفری جرایم رایانه ای و اینترنتی

دانلود نمونه لایحه دفاعیه جرایم رایانه ای و اینترنتی

دانلود نمونه دادخواست حقوقی

سینما وکیل - سینما حقوق

رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری - سایبرلا

رزرو وقت مشاوره حقوقی تلفنی - سایبرلا

وکیل جرایم سایبری متخصص جرایم اینترنتی - سایبرلا

مشاوره با کارشناس رسمی دادگستری کامپیوتر و فناوری اطلاعات  

اینستاگرام موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان

تلگرام موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان

سجاد نعیم وفا , کارشناس رسمی دادگستری کامپیوتر و فناوری اطلاعات

متن کامل قانون جرایم رایانه ای - سایبرلا

متن کامل قانون تجارت الکترونیک - سایبرلا

سینما وکیل - سینما حقوق  

...