موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان       بانک اسناد و قراردادهای حقوقی

0 امتیاز
4.3k بازدید
در ارز دیجیتال - پول الکترونیکی توسط

سلام یه ایدی تو تلگرام به من پیام داد و درخواست خرید ووچر رو از من داشت و با اصرار شماره کارت از من گرفت و سه بار پول به حساب من واریز کرد و منم بابتش واسش ووچر خریدم اما دو میلیون پنجاه هزار از پول باقی موند که بهم پیام داد که پول بریز بهدفلان شماره کارت منم واریز کردم حالا بابت سه واریزی به شکل جداگانه هر سه نفر ناشناس شکایت کردن و حسابم مسدود شده من پیام های تلگرامم با کلاهبردار را اسکرین گرفتم و پرینت گرفتم رفتم پیش پلیس فتا اونا گفتن باید منتظر بمونی تا احضاریه بیاد بعد اون بیار واسه ما ...احظاریه هنوز نیومده ....

اگر من پیام های تلگرام که تمام پیام ها اعم از واریزی ها و کد های که واسشون خریدم و ارسال کردم رو به قاضی پرونده ارایه بدم قابل قبوله و میتونه بی گناهی من و سو استفاده شدن از حسابم روواثبات کنه  ؟؟؟

ایا شامل جزای عمومی میشم ؟؟بدترین حالت حکم جزای عمومی برای چنین پرونده های چه هست ؟ با این شرایط که من هیچ سابقه کیفری و سو پیشینه ای ندارم

1 پاسخ

0 امتیاز
توسط

با سلام

برای پیگیری پرونده باید به مرجع قضایی صادر کننده دستور مسدودی حساب مراجعه کنید و یا منتظر دریافت احضاریه بمانید. توصیه می شود در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا بتوانید از صدور احضاریه ها و ابلاغیه ها و روند پیشرفت پرونده مطلع گردید.

درخصوص رفع اتهام از شما، بهرحال قاضی پرونده باید مجاب شود و حقوق شاکیان پرونده نیز عودت گردد. برای این منظور لازم است تا با ارایه مستندات مختلف، نظر قاضی پرونده را جلب نمایید, و در صورت عدم حصول نتیجه اقدام به جلب رضایت  شاکیان پرونده نمایید.

صدور حکم تنها تابع نظر قاضی پرونده خواهد بود و به عوامل مختلفی بستگی دارد.


ماده 13 قانون جرایم رایانه ای؛ هركس به طور غیرمجاز از سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی با ارتكاب اعمالی از قبیل وارد كردن، تغییر، محو، ایجاد یا متوقف كردن داده‌ها یا مختل كردن سامانه، وجه یا مـال یا منفعت یا خدمات یا امتیازات مالی برای خود یا دیگری تحصیل كند علاوه بر رد مال به صاحب آن به حبس از یك تا پنج سال یا جزای نقدی از بیست میلیون (20.000.000) ریال تا یكصد میلیون (100.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهد شد.

ماده 1 قانون جرایم رایانه ای؛ هركس به طور غیرمجاز به داده‌ها یا سامانه‌های رایانه‌ای یا مخابراتی كه به‌وسیله تدابیر امنیتی حفاظت‌شده‌است دسترسی یابد، به حبس از نود و یك روز تا یك‌سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (5.000.000) ریال تا بیست میلیون (20.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.

توسط
ممنون از راهنمایتون ...پیام های تلگرامی که پرینت گرفتم واسه قاضیرقابل استناد هست ؟؟ چطور میتونم واسه تامین دلیل قضایی پیام های تلگرام اقدام کنم

سوالات مشابه

مشاوره حقوقی مشاوره حقوقی در حوزه فضای مجازی Borhan2

سلام! اینجا مکانی برای پاسخگویی به سوالات حقوقی شماست. لطفا سوالات خود در حوزه جرایم فضای مجازی, استارتاپ ها و کسب و کارهای اینترنتی, مالکیت فکری و کپی رایت, قراردادهای فناوری اطلاعات، ثبت اختراع و علایم تجاری و غیره را در این سایت مطرح نمایید.

سایت موسسه: www.cyberlaw.ir

تلفن موسسه : 88610340

فکس موسسه : 88628135

ایمیل : info @ ictlaw.ir

رزرو وقت مشاوره حضوری: 09120136257

مشاوره حقوقی

دسته بندی ها

دانلود نمونه شکایت کیفری جرایم رایانه ای و اینترنتی

دانلود نمونه لایحه دفاعیه جرایم رایانه ای و اینترنتی

دانلود نمونه دادخواست حقوقی

سینما وکیل - سینما حقوق

رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری - سایبرلا

رزرو وقت مشاوره حقوقی تلفنی - سایبرلا

وکیل جرایم سایبری متخصص جرایم اینترنتی - سایبرلا

مشاوره با کارشناس رسمی دادگستری کامپیوتر و فناوری اطلاعات  

اینستاگرام موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان

تلگرام موسسه حقوق فناوری اطلاعات برهان

سجاد نعیم وفا , کارشناس رسمی دادگستری کامپیوتر و فناوری اطلاعات

متن کامل قانون جرایم رایانه ای - سایبرلا

متن کامل قانون تجارت الکترونیک - سایبرلا

سینما وکیل - سینما حقوق  

...